JA TAK, MERE INFO

lejemål str. 

10 - 3.000 m2

fleksibel 

INDRETNING

møde 

FACILITETER

fælles 

KANTINE

VORES KONTORER

I Teknikerbyen har du mulighed for at leje nyrenoverede kontorlokaler til din virksomhed. Lejemålene findes i flere størrelser, og der er mulighed for stor fleksibilitet i valg af placering, indretning osv. 

Som lejer i Teknikerbyen får du adgang til mødelokaler i forskellige størrelser, brugen af mødefaciliteterne er inkluderet i lejebetalingen.

KONTAKT

Klaus Ulrik Malmstrøm-Østerballe

Senior Asset Manager

Franziska Pabst Roed

Asset Manager

Teknikerbyen 

2830 Virum

KONFERENCER & MØDER

Mødelokaler og konferencerum er udstyret med de nyeste AV-løsninger. Brugen heraf er inkluderet i lejebetalingen.

Mødelokalerne er beliggende i umiddelbar forlængelse af den fælles indgang/reception.

 

Som lejer booker man selv mødelokale via Teknikerbyens intranet. Der kan naturligvis bestilles forplejning til alle møder.
 

Indretningen er ny med glasvægge - lyst, transparent, lækkert og fleksibelt - med godt lysindfald og et kig til den omkringliggende natur.

GRØNNE OMGIVELSER

Teknikerbyen ligger smukt placeret i Virum. Omgivet af natur, og med den skønne Mølleå i baghaven, giver det en helt speciel stemning, der er med til at øge arbejdsglæden og skabe en behagelig ro.
 

Teknikerbyen ligger ikke langt fra Helsingørmotorvejen, samt Kongevejen og dermed Lyngbyvejen. Der er desuden let adgang til S-tog og det øvrige offentlige transportnet, samt resten af Nordsjælland.

KANTINE

Alle hverdage tilbydes der morgenmad og frokost til lejere og gæster i huset. Med et stærkt fokus på friske råvarer, er der altid et rigt og varieret udvalg. Man kan også vælge forplejning i forbindelse med afholdelse af møder - enten i fælles mødelokaler eller på eget kontor.

WALK ‘N‘ TALK /Ingen undskyldning

Det skønne naturområde, der omgiver Teknikerbyen, bliver flittigt brugt hele året til såkaldte walk 'n' talks. Det er en populær og hyggelig mødeform at få strakt benene og samtidig få lidt frisk luft.

Der er paraplyer til rådighed, så der er ingen undskyldning for ikke at komme ud. Mange tager også kaffen med i hånden, inden de går deres faste rute.

VORES KONTORER– er til alle typer virksomheder

KONTORHOTEL

Teknikerbyens Kontorhotel er fleksibelt og moderne. Her kan du nemt rykke ind med din virksomhed – lille som stor – og alt fungerer fra dag ét.

Se mere

KONTOR

I Teknikerbyen kan du leje nyrenoverede kontorlokaler til din virksomhed. Lejemålene findes i flere størrelser, og der er mulighed for stor fleksibilitet i valg af placering, indretning mv.

Se mere